Aeroportul Brașov

Send

„Avem aprobarea protocolului cu ROMATSA, protocol cu o serie de anexe în care sunt detaliate toate obiectele din cadrul acestui proiect. Toate acestea le vom face publice deoarece, dacă ulterior vor apărea situații care să ducă la întârzieri, să le putem justifica. 

Facem tot posibilul ca, așa cum am promis, la sfârșitul anului 2020 acest obiectiv să prindă contur. De asemenea, tot printr-o ședință extraordinară ne vom întâlni pentru realizarea unei Regii autonome, care este obligatoriu a fi înființată, pentru operarea și certificarea obiectivului. 

Procedura de concesiune va include și Regia. Am toată convingerea că, în ceea ce privește derularea procedurilor de achiziție, vom face ca tot ceea ce este legal să se desfășoare într-un timp cât mai scurt. În prezent, suntem în perioada de evaluare a eligibilății. Sper ca zilele următoare să trecem pe evaluarea tehnică, pentru, ca cel mai probabil într-o lună, să trecem la evaluarea ofertei financiare. 

Ulterior vom parcurge toate celelalte etape pentru desemnarea câștigătorului și vom da ordinul de începere a lucrărilor, inclusiv la terminal.

Fiecare dintre obiective are un parcurs care este interconectat și, practic, facem în așa fel încât toate aceste proceduri să se desfășoare în paralel”. 

Share.

Comments are closed.