Ediția a XVIII-a a EXPOWOOD se desfășoară în aceste zile la Brașov

Send

Târgul Internațional de Echipamente și Tehnologii Profesionale EXPOWOOD se desfășoară în perioada 11-13 aprilie, la Centrul de Evenimente Lux Divina din Brașov. Ediția de anul acesta este una cu totul specială!

EXPOWOOD a ajuns la majorat, numărând cu succes 18 primăveri. Totodată, de acum târgul se desfășoară sub egida EU Cluster Weeks, o inițiativă a Comisiei Europene. În acest fel, evenimentul se extinde, beneficiind de o internaționalizare fără precedent.

EXPOWOOD Ateliere se concentrează asupra diversității, digitalizării, designului și a afacerilor în industria lemnului și exploatarea forestieră.

Deschiderea oficială a târgului a avut loc joi, 11 aprilie, la ora 11.00 și au participat personalități marcante ale breslei lemnarilor si invitati :
– Ciprian Muscă, Consilier Ministru, Min. Apelor și Pădurilor
– Oliver Negulescu, Consilier Ministru, Min. Apelor și Pădurilor
– Aurica Sereny, Președinte, Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR)
– Nicolae Țucunel, Președinte, ASFOR
– Mihai Ispas, decan, Facultatea de Ingineria Lemnului de la Universitatea Transilvania Brașov
– Silviu Costea, președinte, Camera de Comerț și Industrie Brașov
– Bagoly Miklós-Levente, președinte, Clusterul Regional al Lemnului PRO WOOD

Pe 12 aprilie 2019, între orele 10:00 și 12:00, în cadrul EXPOWOOD, se va organiza „Atelierul antreprenorial”, un eveniment susținut de Enterprise Europe Network – cea mai mare rețea europeană de sprijin pentru dezvoltarea afacerilor care se adresează reprezentanților IMM-urilor, Clusterelor, Universităților, Instituțiilor cu atribuții în domeniul industriei lemnului. În prima parte a evenimentului vor fi susținute prezentări de către reprezentanți ai ADR Centru, CCI Brașov, Iceberg Consulting și APIA Brașov, iar în cea de-a doua parte, reprezentanți ai Romservice Brașov, Ligna Dumitech și Net Front vor împărtăși cu participanții propria lor experiență privind activitatea de finisare, design și proiectare, un mod de prelucrare a lemnului și transformarea mobilei.

Camera de Comerț și Industrie Brașov-Centrul Enterprise Europe Network, este partener traditional al târgului EXPOWOOD care se organizează la Brașov de 13 ani. De aceea, un nucleu important al evenimentului îl constituie expozanții din regiunea Centru (34), din care 18 companii sunt din Brașov.

13 aprilie cu noroc

Tradițional, sâmbătă, 13 aprilie, la ora 12.00 va avea loc extragerea premiilor pentru tombola EXPOWOOD, în valoare de 600 de euro. Sunt puse în joc un set de pânze, o etajeră și adezive.

Sponsori: 
Leitz România
Sorin Mihai SRL (Brașov)
Famos SA (Odorheiu Secuiesc)

Parteneri:
Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR)
Asociația Forestierilor din România (ASFOR)
Camera de Comerț și Industrie din Brașov (CCIBv)
Clusterul Inovativ Regiofa
Enterprise Europe Network

Susținători:
Universitatea Transilvania din Brașov
Facultatea de Ingineria Lemnului Brașov
Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov

Parteneri media: 
Revista Mobila (APMR)
LemnSuperMarket.ro
Revista din Lemn
R.W.I.M.
Misiunea Casa
SpațiulConstruit.ro

Partener media principal: 
Revista Intarzia&Castor

Organizator: 
Imageline SRL (Odorheiu Secuiesc)

Vă invităm la un tur virtual pe www.expowood.ro! Aici găsiți agenda evenimentelor, lista expozanților și așezarea lor, imagini și filmulețe cu demonstrații practice la stand precum și detalii tehnice despre produsele ce vor fi lansate la târg.

Fiți alături de noi! În prima zi de târg, începând cu ora 10.00 dimineața, vom fi live, pe Facebook, cu imagini și interviuri la standuri! De asemenea, vom transmite și deschiderea oficială EXPOWOOD și vom continua cu scurte intervenții pe tot parcursul zilei. Dați-ne un like și intrați pe pagina https://www.facebook.com/expowood.ro/ pentru a vedea, în direct, ce se întâmplă la târg. Vă așteptăm cu drag să ne vizitați, virtual sau… în persoană!

Sursa foto: Radu Robescu – Fotograf

Share.

Comments are closed.