S-a format echipa pentru cel mai important proiect al brașovenilor: Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav!

Send

S-a format echipa pentru cel mai important proiect al brașovenilor și anume realizarea Aeroportului Internațional Brașov – Ghimbav! Proiectul este gestionat de o Unitate de Implemetare Proiect formată din specialiști ai executivului Consiliului Județean Brașov, completată cu o echipă de profesioniști desăvârșiți în domeniul aviației.

Alexandru Anghel este absolvent și profesor al Facultății de Inginerie Aerospațială din cadrul Universității Politehnice București. Are studii postuniversitare în administrarea afacerilor și o experiență bogată în administrarea afacerii aeroportului și în implementarea infrastructurii aeroportuare, fiind directorul general al Aeroportului Iași înainte de a veni în echipa Consiliului Județean Brașov.

Jakab Barna este absolvent al Facultății de Inginerie Aerospațială de la Universitatea Politehnică București. Are studii de Master în Ingineria Transportului Aerian și experiență profesională în siguranța zborului, managementul calității și managementul traficului aerian, fiind angajat la Centrul de Control Trafic Aerian din Maastricht, la compania aeriană Blue Air și la fabrica Premium Aerotec înainte de a face parte din echipa noastră.

Luminița Gherendi are studii doctorale în economie, este specialistă în ajutorul de stat și o bună cunoscătoare a problemelor comerciale legate de specificul aeroportuar, taxe și tarife aeroportuare, fiind vicepreședinte executiv al Consiliului de Administrație și director economic la Aeroportul Transilvania din Tg. Mureș, înainte de a alătura echipei din cadrul Consiliului Județean Brașov.

Daniela Răducanu este licențiată în drept la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și absolventă a cursurilor postuniversitare de drept internațional la Facultatea de Drept din cadrul Universității București, având la bază studii absolvite la Școala Militară de Ofițeri Activi de Aviație „Aurel Vlaicu”. Are o experiență profesională de peste 31 de ani în domeniul aviației militare și al studiilor juridice. De un an desfășoară activități specifice de consiliere juridică în privința demersurilor și procedurilor legale pentru implementarea proiectului AIBG, alături de echipa UIP.

Specialiștii CJ Brașov:
Daniel Gligoraș – Administrator Public
Alexandru-Adrian Gabor – Vicepreședinte Consiliul Județean Brașov
Mihai-Lucian Pascu – Director Executiv, Direcția Drumuri Județene și Servicii Publice
Adrian Ibănescu – Arhitect-Șef
Andreea Rădulea – Director Executiv, Director Achiziții și Contracte
Gabriela Agafiței – Director Executiv, Direcția Economică
Constantin Vasile-Acrivopol– Consilier, Direcția Drumuri Județene și Servicii Publice
Anca Fărâmă – Consilier, Compartimentul Implementare Proiecte

Share.

Comments are closed.