SR Brașov, egala în deplasare a celor de la Flacăra Horezu

Send

SR Brasov a reusit sa plece neinvinsa de la Horezu dupa un meci perfect din punct de vedere defensiv, obţinând un punct pe terenul viceliderului Seriei a 3-a.

„Stegarii” antrenaţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta au fost consistenţi şi pe faza de atac, doar imprecizia căpitanului Horia Popa în două situaţii bune amânând celebrarea golului pentru etapa următoare.

Mai întâi a fost un şut puţin peste transversală de la 16 metri, după ce şi-a făcut mingea în zona centrală pe lângă doi adversari. Imediat după aceea, e reluat tot peste poartă şi centrarea pe jos a lui Danciu, din banda dreapta.

Tot acesta a fost aproape de gol şi cu puţin timp înainte de pauză, când şi-a văzut şutul cu pământul de la aproximativ 18 metri respins de portar, cu destulă dificultate, din apropierea rădăcinei stâlpului stâng.

Abi Popa a avut priză la ofensiva gazdelor din primele 45 de minute, iar atunci când situaţia părea fără de scăpare, intervenţiile în şase metri ale lui Dumbravă şi Renţa au rezolvat orice problemă.

Danciu şi cu Stîngă au fost „stegarii” care au încercat poarta adversă cu şuturi în a doua repriză, în vreme ce Abi Popa şi-a continuat demonstraţia de calm şi siguranţă.

Au evoluat: 99. Abi Popa (20 de ani) – 20. Daniel Răducan (20), 5. Eduard Renţa (16), 22. Raul Toader (20), 13. Daniel Dumbravă (24) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 29. Dragoş Sandu (16) – 17. Horia Popa (25), 23. Adrian Stoian (21), 9. Carlo Danciu (19)

Au mai intrat în repriza secundă: 10. Cătălin Grigore (19), 7. Nicolas Antone (16), 2. Mihai Horhocea (18)

sursa text si viedeo SRbrasov.ro

Share.

Comments are closed.