Victorie clară pentru SR Brașov în partida cu Astra II Giurgiu: 3-0!

Send

Prima victorie din 2019 pentru SR Brașov a venit ieri în meciul cu Astra II Giurgiu, normal dupa evoluția bună a tinerilor brașoveni din ultimele etape.

După o primă repriză albă, în care cea mai mare ocazie a celor de la SR Brasov a fost ratată de Danciu, „stegarii” au marcat în minutele 51, 88 şi 90.

Au evoluat: 99. Albert Popa (20 de ani) – 13. Daniel Dumbravă (23), 23. Adrian Stoian (21), 22. Raul Toader (20), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 10. Cătălin Grigore (19) – 17. Horia Popa (25), 9. Carlo Danciu (19), 7. Nicolas Antone (16)

Au mai intrat în a doua repriză: 26. Dragoş Sandu (16), 29. Dragoş Popa (17), 2. Mihai Horhocea (18), 19. Răzvan Dragomir (17)

foto articol de Gerry Husti

Florin Stîngă a fost cel care a deschis scorul, scriind la rândul său istorie pentru club. A devenit primul „stegar” din istorie care a marcat pentru galben-negri în primele patru ligi ale României!

Un corner executat de Cătălin Griogre pe bara a doua a fost recentrat cu capul de către Stoian în mijlocul careului de 6 metri, de unde un jucător advers a respins cu capul, iar Stîngă a reacţionat cel mai rapid, trimiţând calm, cu latul piciorului drept, spre colţul lung.

Oaspeţii au fost aproape de egalare în minutul 65, dar lovitura liberă excelent executată de Radu Chiriac, de la circa 22 de metri lateral stânga, a fost scoasă de Abi Popa din vinclu printr-o nouă paradă de colecţie.

Liniştea a fost adusă de Mihai Horhocea spre finalul meciului, care a majorat la doar două minute după ce a intrat pe teren.

Dragoş Popa, fratele lui Abi, a stabilit scorul final după o lovitură liberă executată rapid de Horia Popa, ce a luat prin surprindere defensiva adversă.

În urma acestei victorii, a 10-a din actualul sezon, „stegarii” noştri au urcat pe locul 5, cu 37 de puncte, şi au ajuns la 5 meciuri consecutive fără gol primit.

Sâmbătă, 13 aprilie, echipa se deplasează la Mioveni, pentru meciul cu Unirea Bascov, iar pe 20 aprilie revene pe Silviu Ploeşteanu, pentru meciul cu CSO Filiaşi.

Steagul Renaşte prin #CopiiiOraşului – susţine-i prin patreon.com/srbrasov

conform text srbrasov.ro

Share.

Comments are closed.