Au fost finalizate lucrările de reabilitare a Școlii gimnaziale nr. 4, proiect finanțat prin programul româno-elvețian

Send

În această săptămâna se va semna procesul verbal de recepție a lucrărilor de reabilitare energetică a Școalii gimnaziale nr. 4, investiție realizată în cadrul proiectului „Renovarea clădirilor municipale şi a şcolilor, utilizând tehnologii de construcţie inteligente în municipiul Braşov”, în cadrul Programului de Cooperare Elveţiano – Român pentru reducerea disparităţilor economice şi sociale în cadrul Uniunii Europene extinse (PCER).

,,Mă bucur că am ajuns în această fază, de semnare a procesului verbal de recepție a lucrărilor, iar constructorul a reușit să respecte termenul pe care și l-a asumat, mai ales că vorbim de un proiect care vizează creșterea calității condițiilor pe care le oferim elevilor din Brașov în unitățile de învățământ aparaținând Municipalității. […]

Sperăm ca aceste proiecte să își dovedească cât mai repede eficiența, pentru ca ele să devină un model de bună practică pe care să îl replicăm, într-o primă fază, la toate unităţile de învăţământ, iar apoi şi la celelalte clădiri aparţinând Municipalităţii sau, de ce nu, şi la blocurile de locuinţe.

a declarat primarul George Scripcaru.

Detalii contract SCOALA GIMNAZIALA NR. 4
Contract proiectare şi execuţie 89/5113234/2017; Constructor şi proiectant: SC Aeon Building SRL în asociere cu S.C. M.B. Building & Consulting S.R.L. Valoarea totală a contractului este de 2.530.272,79 lei fără T.V.A., din care:- proiectare 128.115,08 lei,- execuţie 2.402.157,71 lei. Ordinul de începere a lucrărilor de execuţie: 28.02.2018; Termenul de finalizare a lucrărilor: aprilie 2019.

Din păcate, nu la fel de bine stau lucrurile n cazul proiectul de la Liceul de Informatică, dar sper ca firma care lucrează acolo să recupereze cât mai mult din întârzieri, a mai declarat primarul George Scripcaru

Share.

Comments are closed.