(din județ) Probleme cu șoferii în Codlea și Zărnești

Send

La data de 02 mai a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Codlea au depistat în trafic, pe str. Chimiștilor, din mun. Codlea, jud. Brașov, un bărbat în vârstă de 48 ani, care a condus un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,60 mg/l alcool pur.  În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

La data de 02 mai a.c., în jurul orei 12.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Zărnești au depistat în trafic, pe str. Mare, din orașul Zărnești, un bărbat în vârstă de 44 ani, din orașul Zărnești, jud. Brașov, care a condus un autovehicul în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,47 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Share.

Comments are closed.