Bărbat din Zărnești reținut de politie pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”

Send

Polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Zărnești au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 31 ani, din orașul Zărnești, jud. Brașov.

În fapt, la data de 10 iunie 2019, în jurul orelor 12.00, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care se deplasa pe DJ 106B, din direcția Vulcan spre Cristian, dar conducătorul auto a refuzat oprirea autoturismului, continuându-și traseul.

Organele de poliție au procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, reușind să-l prindă după aproximativ 4 km.

În momentul opririi autoturismului, în interiorul acestuia, se aflau două persoane. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, cei doi au făcut schimb de locuri în autoturism, astfel încât conducătorul autoturismului a fost bărbatul în vârstă de 31 ani.

Procendându-se la verificarea în bazele de date ale Poliției Române, oamenii legii au stabilit faptul că persoana care a condus autoturismul nu deține permis de conducere.

Ulterior, s-a dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore și introducerea lui în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor.

Share.

Comments are closed.