Dr. Dan Moraru este vechiul și noul manager al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Braşov

Send

Dr. Dan Moraru îşi continuă activitatea în fruntea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Braşov, unitate medicală pe care o conduce din anul 2010.

În urma finalizării concursului pentru ocuparea funcţiei de manager, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a semnat astăzi contractul de management al doctorului Dan Moraru.

Pentru următorii patru ani, managerul îşi propune dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii spitalului pentru asigurarea unui act medical de calitate, diversificarea serviciilor medicale oferite pacienţilor şi continuarea campaniilor de conştientizare şi prevenţie desfăşurate în judeţ.

„La conducerea Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie avem continuitate, prin managerul dr. Dan Moraru, care în aceşti ani a avut o activitate remarcabilă. De altfel, ceea ce ne dorim este să avem un management eficient și competent la toate cele șase spitale pe care le coordonăm, astfel încât să putem continua proiectele de investiții şi să îmbunătăţim condiţiile oferite pacienţilor noştri”, a menţionat preşedintele CJ Adrian-Ioan Veştea.

foto si text Consiliul Judetean Brasov

Share.

Comments are closed.