Horia Brenciu & HB Orchestra concertează pe 3 mai la Kruhnen Music Halle

Send

Vineri, pe 3 mai, te invităm la Kruhnen Music Halle pentru un concert extraordinar alături de Horia Brenciu & HB Orchestra și de cel mai tare public.

Sloganul e “Do what you like” și distrează-te pe hit-uri ca “Fac ce-mi spune inima”, “Hello”, “A naibii dragoste”, “Inima nu vrea” și multe alte piese ce te vor ține în picioare pe tot parcursul serii. Adună-ți gașca si pregătește-ți pantofii de dans pentru cel mai incendiar live show.

Despre Horia Brenciu:

Din anul 2002, Horia Brenciu înființează trupa HB Orchestra alături de care a susținut concerte de excepție prin toata țara. Primul album a ieșit la lumină sub numele de “35” și a dat lumii cunoscutele piese ca “Funky Party”, “Cine ești tu?”, “Septembrie, luni” sau ”Prolog”. De atunci și până astăzi, motto-ul fiecărui show rămâne același: #DoWhatYouLike alături de Horia Brenciu!

Acces: ora 20:00
Locație: Kruhnen Music Halle (https://www.facebook.com/kruhnenmusikhalle/)

Bilete:
PRESALE – 70 lei (𝘪𝘯 𝘭𝘪𝘮𝘪𝘵𝘢 𝘭𝘰𝘤𝘶𝘳𝘪𝘭𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘴𝘱𝘰𝘯𝘪𝘣𝘪𝘭𝘦)
Preț întreg (la intrare) – 90 lei

Biletele pot fi cumpărate:
– online de pe yellowtickets.ro (https://yellowtickets.ro/horia-brenciu-hb-orchestra-brasov-3-mai), iabilet.ro (https://www.iabilet.ro/bilete-horia-brenciu-hb-orchestra-brasov-42173/) si bilete.ro (https://www.bilete.ro/concert-horia-brenciu-hb-orchestra/).
– fizic de la Rockstadt (Bd. Nicolae Titulescu, nr. 2P)

Share.

Comments are closed.