(județ) Elevi ai Școlii Gimnaziale Numărul 4 “Fratii Popeea” din Săcele au fost examinați de specialiști

Send

În baza unui protocol de colaborare încheiat între U.A.T. Județul Brașov, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii și Inspectoratul Școlar Județean, echipe de medici specialiști prestează servicii medicale în mod gratuit, fără afectarea procesului instructiv-educativ din unitățile școlare ale județului Brașov.

Ieri a fost rândul elevilor Școlii Gimnaziale Numărul 4 “Fratii Popeea” din Săcele, unitate introdusă în programul județean la propunerea consilierului local Ciprian Sterpu (PNL).

Practic, copii au fost examinați medical, cu acordul scris al părinților, în vederea depistării unor eventuale boli care, până în prezent, nu au fost identificate.

Tuturor li s-a intocmit o fisa medicala, iar în cazul stabilirii unor diagnostice, familiile elevilor vizați urmează să fi înștiințate, în scris, și direcționate către medicii specialiști din Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii din Brașov, pentru stabilirea tratamentelor necesare.

Consultațiile medicale gratuite în unitățile școlare din județul Brașov, acțiune organizată la inițiativa președintelui Comisiei pentru sănătate din Consiliul Județean Brașov, Andi Kadas (PNL), continuă în această perioadă. 

Share.

Comments are closed.