Un bărbat din Brașov a înțeles pe propria piele că nu este de glumă cu ordinul de protecție

Send

Lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani din mun. Brașov, care a încălcat ordinul de protecție, prin care i s-a impus, în mod primordial, să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 metri de fosta soție și fiii săi.

În fapt, în data de 06 iunie 2019, în jurul orelor 13,30, bărbatul s-ar fi deplasat la domiciliul fostei sale soții, iar prin proferarea de amenințări, a constrâns-o pe aceasta să deschidă ușa și să îi permită accesul în interiorul locuinței.

După ce a pătruns în imobil, bărbatul ar fi agresat fizic partea vătămată, prin bruscare și lovire, iar ulterior i-ar fi sustras o bijuterie din metal prețios.

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov, fiind cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ”violență în familie”, ”tâlhărie” și ”încălcarea ordinului de protecție”, în cadrul  unui dosar penal instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente în care se va propune soluție legală la finalizarea verificărilor .

Share.

Comments are closed.