(din judet) Conferința „Soluţii Concrete pentru Economia Locală” se desfășoară la Codlea pe 23 aprilie

Send

Comisia EMET – Economie, Mediul de Afaceri, Energie şi Turism vă invită Marţi, 23 Aprilie 2019, la ora 17:00, la o întâlnire cu specialiştii, antreprenorii şi oamenii de afaceri şi administraţia din Codlea

Primul speaker al conferinței a creat locuri de muncă, a atras fonduri europene şi a reabilitat centrului istoric, iar acum primarul Cătălin Muntean, căci despre el este vorba, va prezenta care sunt obiectivele de viitor şi cum se poate implica mediul de afaceri în crearea de noi oportunităţi pentru oraşul Codlea.

Una din marile provocări ale companiilor mici şi mijlocii este de a ţine fiscalitatea sub control şi de a găsi în permaneţă soluţii inovative pentru maximizarea profitului. Adrian Ţeposu – CEO Contana, ne va prezenta cum putem interpreta modificarile din legislatia contabila si fiscala, si cum transpunem efectele acestora pentru a optimiza, dar si pentru a reduce riscurile fiscale ale diferitelor tipuri de afaceri, in functie de specificul si volumul acestora

Vino şi tu alături de comisia EMET pentru a descoperi cum putem trece împreună prin imensitatea reglementărilor ce sunt într-o continuă schimbare.

Participarea este gratuită pe bază de invitaţie. Invitaţia şi locaţia evenimentului vor fi transmise pe emailul Dvs, în urma înscrierii la eveniment AICI!

Vă aşteptăm cu drag!
Cătălin Viorel Nan
Presedinte EMET Brasov

Share.

Comments are closed.