Prima licitație din 2019 pentru parcări de reședință, în prima zi din aprilie

Send

Municipalitatea a finalizat programul de reatribuire a locurilor de parcare în parcările de reședință, reatribuire care le permite brașovenilor care nu au avut până acum loc de parcare să închirieze unul, la licitație, dacă în zona în care locuiesc există locuri libere.

Prima licitație va avea loc pe 1 aprilie 2019 (fără glumă!), de la ora 10.00, pentru ASTRA I – între Calea Bucureşti nr. impare – Saturn – Marte – Zizinului nr. pare – și pe Drumul Cernatului.

Detalii complete și programări pentru întreg anul 2019, click aici

În prezent, în municipiul Brașov sunt 44.304 de locuri de parcare amenajate ca parcări de reședință, și 37.201 abonamente. 1.880 de abonamente sunt acordate gratuit, către beneficiari a căror situație este reglementată de legi speciale (persoane cu handicap, veternai, revoluționari, foști deținuți politic etc).În cadrul procedurilor de atribuire/reatribuire de anul trecut, au fost ocupate 825 de locuri în prima etapă și 1.465 locuri în cea de-a doua etapă.

La finalul anului, au mai fost atribuite direct alte aproximativ 300 de locuri, în zone în care numărul de locuri libere era suficient de mare.Încasările bugetului local din abonamentul de parcare, pe 2018, au fost de aproximativ 4,4 milioane de lei.

Aici http://www.brasovcity.ro/documente/public/regulamente/parcare/Regulament%20de%20atribuire%20a%20locurilor%20de%20parcare.pdf ) se află regulamentul de atribuire, iar aici: https://extranet.brasovcity.ro/Pagini/ar_parcareResedinta.aspx detalii despre documente.

Share.

Comments are closed.