RAT Brașov mai introduce în circulație încă 21 de autobuze noi Menarini

Send

RATBV S.A. pune în circulație începând de mâine, 12 aprilie 2019, încă 21 de autobuze noi Menarini, care vor fi repartizate pe mai multe linii din oraș.

Aceste autobuze au o lungime de 12 metri, fiind de capacitate medie, respectiv au 99 de locuri, dintre care 23 pe scaune și în ultima perioadă au fost înmatriculate și echipate cu sistemele de informare, cu validatoare și routere wi-fi.

Cele 105 autobuze Menarini, care au fost sau care urmează a fi livrate către RATBV S.A., au fost achiziționate în urma contractării unui împrumut de la Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

În aceste condiții, începând de mâine, se vor afla în circulație 70 de autobuze Menarini noi, echipate cu motoare EURO 6, de clasă C, respectiv 30 de mijloace de transport cu lungimea de 10,6 metri și 40 de autobuze cu lungimea de 12 metri.

În cursul săptămânii viitoare va începe și livrarea autobuzelor de capacitate mare, articulate, cu lungimea de 18 metri, care vor fi date în exploatare după parcurgerea etapelor de înmatriculare și echipare cu sistemele amintite.

Toate cele 105 autobuze Menarini au podea joasă și sunt ușor accesibile persoanelor cu mobilitate redusă, fiind dotate cu sistem de înclinare la bordură și trape pentru accesul cu cărucioare.

De asemenea, aceste autobuze sunt dotate pe trei laturi cu panouri informative despre traseu, cu instalație de aer condiționat, precum și cu un sistem de supraveghere video, interioară și exterioară a autobuzului, alcătuit din șapte camere de luat vederi.

Share.

Comments are closed.