Festivalul „Vin la munte”, pe 13-14 aprilie la Brașov

Send

Vinuri de la 40 de crame vor fi prezentate în cadrul Festivalului Vin la munte, care se desfășoară sâmbătă și duminică (13-14 aprilie 2019) la Hotelul Kronwell din Brașov, după cum a anunțat organizatorul, Daniel Bichir (foto sus), de la Le Sommelier Brașov.

Potrivit organizatorilor, în afară de vinuri, nu vor lipsi standurile și lansările de carte, lecturile publice, recitalurile de poezie sau expozițiile de tablouri tematice.

Ediția anterioara a acestui eveniment, care a avut loc în 20-21 octombrie 2018, s-a bucurat de aprecierea expozanților și a vizitatorilor, astfel încât acum sunt așteptați într-un număr mult mai mare.

La eveniment veți putea întâlni crame și vinuri cunoscute precum:

Cramele 1000 de Chipuri, 7Arts, Alira, Aramic, Averești, Avincis, Bucium, Budureasca, Casa de vinuri Cotnari, Chateau Cristi, Ceptura, Ciumbrud, Cotnari SA, Fort Silvan, Gabai, Gîrboiu, Gramofon, Jelna, La Săpata, Lechburg, Licorna, Liliac, Lupu, MaxiMarc, Pâncota, Rătești, Rovit, Tenuta Romana, Strunga, Urlați, Vărzari (Cotnari), Vinarte, Vincon sau Vlădoi

Alături de acestea vor mai fi prezentate vinuri din portofoliile Vinimondo, Terre di Vino, Metochi MylopotamosHouse of Hafner și Caucasus Wine.

Nu va lipsi nici producătorul de țuică Zetea, dar vor exista și alte tipuri de produse de la Caffe Musetti, Olandia Cheese, Mediteranea Gourmet sau Asociația Transhumanța Vama Buzăului.

Biletele pot fi procurate contra 40 lei (o zi) și 60 lei (abonament pentru ambele zile).

conform vinul.ro

Share.

Comments are closed.