RAT-ul anunță 5 zile de traseu deviat pentru linia 22

Send

De luni, 20 mai a.c., orele 07.00 și până vineri, 24 mai a.c., orele 23.30, autobuzele de pe linia 22, doar pe sensul de deplasare de la Stadionul ”Tineretului” spre capătul de linie ”Saturn”, vor circula pe un traseu deviat. Modificarea este determinată de lucrările de infrastructură ce se vor realiza săptămâna viitoare în zona Străzii Vlad Țepeș.

Astfel, după ce vor parcurge Strada Alexandru Ioan Cuza, autobuzele de pe linia 22 vor circula pe străzile Iuliu Maniu și Nicolae Iorga, până în zona Casei Armatei, iar apoi se vor deplasa pe Bulevardul Eroilor până în zona Teatrului Dramatic, de unde își reiau traseul obișnuit.

Această modificare nu va afecta în nici un fel opririle în stații, autobuzele de pe linia 22 staționând pentru îmbarcarea/debarcarea călătorilor în stația ”Iuliu Maniu”, iar apoi în stația ”Patria”. Între aceste două stații menționate nu va exista nici o altă oprire.

Pe celălalt sens de deplasare, dintre capetele de linie ”Saturn” și Stadionul ”Tineretului”, nu va opera nici o modificare de traseu. Graficele de circulație ale traseului cu indicativul 22 nu vor fi modificate.

RAT Brasov le cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigurăm că vom face toate demersurile pentru ca efectele acestei modificări să fie cât mai puțin resimțite.

Share.

Comments are closed.