The Beard Run Brașov revine în pași de alergare cu cea de-a doua ediție!

Send


Conceptul Crosului este unul simplu: o întrecere sportivă pentru o cauză nobilă pe treptele Promenadei Tâmpa.

Ca la orice eveniment marca Beard Brothers, vei avea parte de muzică, voie bună, atmosferă prietenoasă, dar și adrenalină și competiție.

Competiția sportivă aduce trasee diferențiate pentru amatori (cursă scurtă – 3 ture de traseu) și profesioniști (cursă lungă – 5 ture de traseu).

Traseul se desfășoară atât pe trepte cât și pe teren drept. Punctul de plecare este Apeductul Christian Kertsch, iar punctul de sosire este același cu startul. O singură tură are 2 km.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge către campania Bits For Education (BifE), ce are ca scop susținerea performanței în educație.

Cauza aleasă pentru crosul din acest an sunt elevii din echipa ACSL „Grigore Moisil” care s-au calificat în etapa finală a American Computer Science League ce va avea loc pe data de 25 mai la Wayne Hills HS, Wayne, New Jersey, USA.

Fiecare dintre cei 12 elevi care ne vor reprezenta la concurs are nevoie de aproximativ 2500$ pentru a acoperi costul transportului, cazării și meselor pe perioada concursului.

Invităm concurentele și concurenții să își pregătească de pe acum pantofii și hainele sport, pentru că de numere de concurs cu barbă și multă voie bună ne ocupam noi.

Vă așteptăm cu brațele deschise!

Formular inscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSduuhnYr_H2DNDmkPr3odp8rL-1rNGD4359Q2n2OcyyQanDGQ/viewform

INFO CURSĂ:
Data: 11 mai 2019
Loc: Promenada Tâmpa
Start: 10:00 am / de lângă Apeductul Christian Kertsch

Distanțe:
Profesioniști (traseu lung): aprox. 10 km ( 5 ture)
Amatori (traseu scurt): aprox. 6 km (3 ture)
Cursă copii mici (maxim 7 ani): aprox. 500 m
Cursă copii mari ( 7-14 ani): aprox. 1 km

Taxă de participare: 40 de lei/adulți; 30 de lei/copii

Taxa de participare se achită în contul Asociației Beard Brothers (RO16RNCB0106160061080001) până la data finalizării înscrierilor. Vă rugăm să menționați la detaliile plătii: „Cros Brașov” și în ziua crosului să prezentați dovadă plătii.

Pentru înscrierile făcute în ziua crosului, la fața locului, taxa de participare va fi de 50 de lei/adult și 40 lei/copil.

Share.

Comments are closed.