Un tânăr din Cincu s-a ales cu dosar penal dupa ce a agresat fizic un bărbat

Send

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila  efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”lovire sau alte violențe”, ”distrugere” și ”tulburarea liniștii și ordinii publice”  față de un tânăr  în vârstă de 25 ani din com. Cincu, jud. Brașov.

În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în data de 06 martie a.c., în jurul orelor 21,00  tânărul, s-a deplasat la un bar din localitatea de domiciliu, unde, pe fondul unor neînțelegeri și fiind influența băuturilor alcoolice, ar fi agresat fizic un bărbat, aplicându-i acestuia lovituri cu pumnul în zona capului.

Fiind despărțit de administratorul localului și scos afara din incintă, acesta a continuat să aibă un comportament agresiv, lovind cu pumnii geamurile localului, ocazie cu care unul dintre geamuri s-a spart.

La sosirea echipajului de poliție tânărul a continuat să aibă un comportament agresiv, amenintand cu acte de violență celelalte persoane aflate în local, tulburând astfel ordinea și linistea publică.

În urma probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Arest și Reținere Preventivă  al  I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale.

conform comunicat IPJ Brasov

Share.

Comments are closed.