Victorie importantă pentru tinerii brașoveni! SR Brașov – CSO Filiași 2-0

Send

SR Brasov a reușit o evoluție bună acasă, reușind să învingă liderul returului, CSO Filiaşi, cu 2-0!

Au evoluat: 99. Abi Popa (20 de ani) – 13. Daniel Dumbravă (24), 22. Raul Toader (20), 4. David Tălmaciu (16), 20. Daniel Răducan (20) – 14. Florin Stîngă (40), 8. Robert Marin (16), 10. Cătălin Grigore (19) – 17. Horia Popa (25), 23. Adrian Stoian (21), 7. Nicolas Antone (16)

Au mai intrat: 29. Dragoş Sandu (16), 26. Dragoş Popa (17), 9. Carlo Danciu (19), 5. Eduard Renţa (16)

Vizitatorii au venit pe „Silviu Ploeşteanu” ca echipă neînvinsă în această primăvară, 7 victorii şi 2 egaluri, şi care marcase în toate meciurile cel puţin un gol.

Defensiva SR Brasov a făcut faţă pressing-ului ofensiv din debut, când Stoenac şi Lupu au demonstrat de ce echipa doljeană este liderul returului, insa la pauza s-a intrat cu 0-0.

Debutul reprizei secunde i-a văzut pe olteni forţând din nou atacul, băieţii noştri echilibrând pe parcurs.

Abi Popa a ţinut scorul alb printr-o nouă paradă uluitoare, deturnând în minutul 56 faza creată de Stoenac şi Lupu, cei mai bun oameni ai vizitatorilor. Cel din urmă a reluat cu latul din 6 metri excelenta centrare a lui Marian Stoenac, dar Abi a anticipat la perfecţie.

GOL! SR Brasov a lovit cu 6 minute înainte de final. Un atac lansat de Stîngă în flancul Tribunei I a fost purtat de Dumbravă până în apropierea liniei de tuşă. Centrarea care a urmat a fost reluată cu capul în plasă de Horia Popa, finalizând astfel în uralele publicului prima noastră acţiune ofensivă mai consistentă la poarta adversă.

GOL!! În minutul 90+2, Dragoş Popa a deviat subtil pentru 2-0 din 6 metri o centrare pe jos a lui Horia Popa, şi „stegarii” au devenit prima echipă ce învinge CSO Filiaşi în retur.

De asemenea, meciul de sâmbătă a fost şi la 4-lea la rând fără gol primit pe teren propriu, băieţii pregătiţi de Florin Stîngă şi Toto Şanta transformând „Silviu Ploeşteanu” într-o fortăreaţă.

sursa text si video SRBrasov.ro

Share.

Comments are closed.