(din județ) 4 infracțiuni produse de un tânăr de 21 de ani din Apața

Send

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Rupea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, “conducerea unui vehicul sub  influența alcoolului”, “vătămare corporală din culpă” și “părăsirea locului accidentului”, față de un tânăr în vârstă de 21 ani din com. Apața, jud. Brașov.

           În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că la data de 07 mai a.c., în jurul orei 19.00, tânărul ar fi condus un autoturism pe str. Nouă din com. Apața și ar fi lovit stâlpul unei porți.

           În urma impactului  a rezultat  vătămarea corporală a trei persoane, respectiv a unei femei în vârstă de 25 ani și a doi minori de 2, respectiv 15 ani, pasageri în autoturism.

           După producerea accidentului, victimele au fost transportate la spital pentru acordare de îngrijiri medicale, iar autorul a părăsit locul faptei, fiind identificat și depistat în scurt timp de către polițiști.

           La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,68 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemie.

           Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, iar în  urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Share.

Comments are closed.